Més de 120 persones participen en la 39a Caminada Cultural de les Garrigues a Castelldans

Aquest diumenge, 23 de febrer, ha tingut lloc la segona caminada cultural del 2020 organitzada pel consell esportiu de les Garrigues, aquest cop a Castelldans.

La caminada ha sortit de la Plaça Catalunya i ha recorregut un circuit d’aproximadament 11 km, per la Serra de les Forques i el Timorell a través d’ametllers florits i on els 120 participants han pogut gaudir de la vista de la plana de Lleida.

En tot el recorregut han estat acompanyats pel tècnic de cultura del Consell Comarcal que ha anat informant-los de les peculiaritats de la zona. A mig camí, han realitzat una parada per avituallar-se en un camp d’ametllers i han continuat fins al poble, passant pel cementiri i a prop de les restes del Castell de Castelldans.

Les caminades culturals són organitzades cada any pel Consell Esportiu de les Garrigues, amb la col·laboració del Consell Comarcal de les Garrigues i el Centre d’Estudis de les Garrigues amb la voluntat de dinamitzar i donar a conèixer els racons més emblemàtics de la comarca promovent la pràctica d’activitat física. Ofereixen també la possibilitat d’iniciar-se en la pràctica de la marxa nòrdica, tot descobrint les peculiaritats culturals de cada població de la comarca.