El diputat Jordi Verdú; l’alcalde del Vilosell, Jordi Nogué; el director de la cursa i membre del Club Ciclista del Vilosell, Jordi Rovira, i el delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Lleida, Víctor Saiz, han participat aquest dijous en la presentació de la primera cursa de l’Open BTT Lleida, que se celebrarà al Vilosell el dia 11 de març.

Les curses s’iniciaran a les 9.00 hores i hi haurà tres tipus de circuits. Un de curt, de 900 metres, per als més joves, fins a la categoria d’alevins; un de mitjà, de 3 km, amb certa dificultat tècnica, per a les categories que arriben fins a la sub23, i a partir d’aquesta, el circuit de l’Open, de 4,5 km, amb zones tècniques de dificultat. Així, està previst que hi hagi competició des de prebenjamins fins a les categories màster.

Al Vilosell s’espera una participació de més de 200 inscrits, entre la categoria Open i la Kids Cup. A més, la recaptació que es faci de la jornada anirà íntegrament destinada a l’ONG Bicicletes sense fronteres.

Jordi Nogué ha volgut destacar la importància que té el Club Ciclista del Vilosell al poble, ja que en un municipi amb prop de 200 persones, 50 formen part del club. “Per a nosaltres és molt important i la feina que fan és extraordinària”.