Crònica FC Borges – CF Gavà (1-0)

“Victòria que dóna aire als blancs”

El Borges jugava una de les quatre finals que li queden, aquesta vegada davant el Gavà i s’ha emportat els tres punts en un partit molt disputat, davant un rival rocós.

La primera part s’ha desenvolupat sense massa arribades a les dues àrees i amb joc pràcticament en zona de mitjos i sense lligar les jugades que els dos equips volien iniciar.

En aquests primers 45 minuts només cal destacar un centre molt perillós d’Aitor que la defensa blaugrana ha rebutjat a córner, un xut potent d’Adri Ruiz que Xammar a tret a córner i la millor ocasió ha estat pels blancs al minut 34, quan Aitor s’ha desfet dels seus defensors i des de la frontal ha endollat un gran xut ras que Albert no ha pogut blocar. Eudald que venia en carrera ha agafat el rebuig, però el seu xut a boca de canó ha tornat a rebutjar-lo el porter gavatenc.

Ja només començar la segona part s’ha vist que els locals avançaven línies i buscaven la porta rival.

Aitor al minut 46 ha xutat amb força, però la pilota s’ha estavellat a la xarxa lateral del Gavà. Quatre minuts després el mateix Aitor, molt actiu, a fet un xut potent que Albert bloca. Al 64 bona jugada entre Miró i Aitor, però el xut d’aquest últim s’estavella a la defensa visitant. Però ja al minut 67 ha arribat el gol local per mediació de Dani Pujol de cap i des de l’àrea petita a centre de Torné. 1-0. A partir d’aquí el Gavà ha avançat l’equip, però ja no s’ha mogut el resultat.

Ara caldrà esperar el totpoderós Andorra que ens visitarà el proper diumenge i mirar que els tres punts es quedin a les Borges.

Categoria: Futbol

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>