“Descens del FC Borges amb polèmica i escàndol a Viladecans”

Amb un gol amb les mans del davanter local, el Borges ha perdut dos punts que tenia guanyats i el que és més cruel: la categoria, doncs ha merescut la victòria després de jugar un dels millors partits de la temporada.

El FC Borges es presentava al camp del segon classificat per mirar d’aprofitar un dels últims cartutxos que li quedaven per mirar de salvar la categoria.
Els borgencs han iniciat el partit amb molta empenta i ja al primer minut hauria pogut encetar el marcador, quan Ricky s’ha plantat sol davant el porter Jaume però el seu xut ha sortit fora.
Al minut 7 una jugada entre Aitor i Eudald, però el xut d’aquest últim l’ha blocat Jaime.
Al minut 10 un defensor local ha rebutjat la pilota quan queia a terra tocant la bimba amb el braç, però l’àrbitre no ha xiulat res.
Llorenç de cap ho ha provat al 18, però la pilota ha sortit pel damunt del travesser.
Al 27′ Ricky remata després d’un bon passe d’Edu Vives, però Jaime atura el xut.
Fins al minut 28 no ha arribat el primer xut del Viladecans entre els tres pals i Xammar ha rebutjat la pilota amb els punys a córner.
El Borges continuava dominant el joc i les ocasions i Aitor s’ha tret un potent xut ras que Jaime ha desviat a córner (32′).
Eudald, molt actiu ha xutat des de fora de l’àrea i la pilota surt fora al costat del pal esquerre de Jaime.
S’acaba la primera on els visitants han sigut els amos i senyors del partit davant un Viladecans molt nerviós i amb moltes pèrdues de pilota, però no han pogut anar al vestuari en avantatge.
La segona part la tònica ha sigut la mateixa amb un Borges molt superior amb ocasions d’Eudald, Torné i xut al pal d’Aitor al minut 72′.
Però amb una de les poques aproximacions del Viladecans, Kike ha marcat l’1-0 al minut 75.
El Borges ha continuat dominant i atacant i hauria pogut igualar en una doble ocasió d’Edu Vives i Eudald que Jaime ha tret in extremis.
Peralta ha tingut l’oportunitat de fer el segon, però la defensa visitant s’ha anticipat al seu xut.
Al minut 89 gran centre de Gras i Aitor empata a boca de canó (1-1).
En temps de descompte (91′), gran pase d’Eudald i Autor fa pujar el segon pel Borges (1-2).
Dos minuts després centre a l’àrea borgenca i un jugador local, Ricky amb les mans introdueix la bimba dins la porteria borgenca, després d’una empenta a Nasser i l’àrbitre concedeix el gol (2-2).

Ha estat una manera cruel de perdre la categoria, després de realitzar el millor partit de la temporada.

Categoria: Futbol