Aquest divendres, 29 de setembre, el camp de futbol municipal Ramon Espasa de les Borges Blanques ha acollit la presentació oficial dels 21 equips de l’Escola Comarcal de Futbol de les Garrigues.

L’acte, que va servir també com a presentació de la nova junta, va començar amb els parlaments de les autoritats. Van intervenir Marta Urgell, com a nova presidenta de l’Escola Comarcal; Xavier Bueno, regidor d’esports de l’Ajuntament de les Borges Blanques i  Josep M. Espasa, vicepresident de la  Federació Catalana de Futbol i delegat de la FCF a Lleida.  El coordinador de l’escola, Oriol Finestra, també va dirigir unes paraules al públic assistent a la presentació.  

La presidenta de l’Escola, Marta Urgell, va lliurar com a comiat a Llorenç Sobrepere, antic coordinador de l’Escola, la seva samarreta emmarcada, ja que per motius personals ha decidit deixar el seu càrrec.

A continuació es van presentar els 21 equips, 4 d’ells femenins, que formaran part de l’escola comarcal per a la temporada 2023/2024. A més dels 21 equips de futbol base aquesta temporada també jugarà un nou equip femení de veteranes.

L’acte va finalitzar amb un castell de focs.