Finalitzada la instal·lació de la pista de pàdel a Castelldans

Aquest divendres dia 21 de setembre van començar els treballs d’instal·lació de la nova pista de pàdel al pavelló municipal de Castelldans, que han finalitzat el dilluns dia 24, restant només pendent la il·luminació.

La pista forma part del projecte lúdic esportiu, pressupostat per un import de 17.958.82 euros, i que es complementarà amb uns vestuaris, cistelles de bàsquet, taules de ping pong, màquines recreatives, servei de bar musical i espai wi-fi. Serà d´ús municipal i serà gestionada conjuntament per l’Ajuntament i una junta formada per un grup de joves del municipi amants d’aquest esport. La inversió és plenament municipal i es preveu finançar-se a través de les quotes dels socis.

L’alcalde Conrad Llovera creu que aquest nou equipament fomentarà les interrelacions entre els ciutadans i l’arrelament del jovent al poble. El pàdel és l’esport de moda entre gent de totes les edats, per la facilitat del joc i el seu cost poc elevat.

Més endavant, està prevista també la instal·lació d’aparells de gimnàs, un rocòdrom, espai infantil i diferents espais de reunió per les associacions del poble.

Durant tota aquesta setmana s’oferirà la possibilitat de fer ús de la pista de manera gratuïta i dissabte a les 9 del vespre es farà la inauguració i la presentació del projecte. 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>