El CTT Borges ha classificat un total de 5 jugadores femenines i 3 jugadors masculins, per disputar el campionat estatal que tindrà lloc el mes de febrer a Valladolid.

El torneig classificatori s’ha disputat a la població de Bàscara els dies 12, 13, 19 i 20 de desembre.

Dels 8 jugadors classificats, 3, a més, van pujar al podi de la competició. Els palistes classificats han estat:

Neus Roma, 3a classificada benjamí femení.

Elsa Benet 9a classificada benjamí femení.

Joan Serret 10è classificat aleví masculí.

Xènia Roma, 8a classificada infantil femení.

Cesc Carrera, 3r classificat infantil masculí

Joan Masip, Campió sub-23 masculí.

Alba Arocas i Laia Torregrossa classificades directament per rànquing en la categoria sènior femení.

L’ASISA Borges Vall iniciarà la lliga el 13 de març

La Federació Espanyola de tennis taula ha dut a terme el projecte d’inici de les lligues nacionals per al mes de març, pendent de l’aprovació final per la comissió gestora.

La federació ha informat que el format de les lligues serà en concentracions de cap de setmana i amb un sistema de lliga a doble partit. Un cop finalitzades les concentracions es realitzarà un play-off per als ascensos i descensos de categories.

Recordem que el CTT Borges disposa de 5 equips que competeixen en les lligues nacionals.

L’ASISA Borges Vall iniciarà la lliga el dia 13 de març, la lliga de superdivisió estarà formada per dos grups de 7 equips i es realitzaran 6 concentracions, on els tres primers de cada grup realitzen el play-off pel títol fixat pel 12 de juny.

Els equips de primera nacional femenina, primera nacional masculina, segona nacional masculina i tercera nacional masculina iniciaran la competició el 6 de març, disputaran la lliga a doble partit en format de concentració amb un total de 4 concentracions. Igualment a partir del 12 de juny, els primers realitzaran el play-off pel títol i els darrers classificats es jugaran el descens.

En el mateix projecte de calendari es pot observar com del 15 al 18 de juny hi ha planificats els campionats d’Espanya absoluts i la copa del rei i la reina, i del 23 de juny al 4 de juliol els campionats d’Espanya d’edats i discapacitats.