L’agenda esportiva del cap de setmana està planificada amb un total de 13 partits. L’ASISA Borges Vall, però no disputarà cap partit fins al dijous 15 d’abril, a les 18:30 hores on s’enfrontarà a l’Arteal Santiago.

D’aquesta manera el cap de setmana competiran la resta d’equips de les lligues nacionals. A primera nacional masculina el Termosolar Borges es desplaçarà fins a Mollerussa per disputar dos partits, enfront de l’equip Mollerussa prefabricats Pujol i el CETT Esparraguera.

A la Primera nacional femenina el Borges Grup Vall viatjarà a Bàscara per jugar contra la Bàscara, el Girbau Vic i el CTT Vilablareix.

A la lliga de Segona nacional l’equip Borges Masia Tero, jugarà els seus tres partits a Saragossa, el primer davant el CN Helios, el segon enfront l’School Saragossa i l’últim contra el CAI Santiago.

Els únics partits de lligues nacionals del cap de setmana seran els de l’equip de tercera nacional Borges GAP Cooperativa, que jugarà contra el CTT Parets i el CTT Molins de Rei.

Pel que fa a les lligues provincials, a preferent provincial el Borges Carburants Mir visitarà el camp del Vilanova de la Barca, a primera provincial el Borges Mas Blanch i Jové es desplaçarà a Mollerussa on s’enfrontarà al Vicens Maquinària Agrícola i l’equip del Borges prefabricats Pujol jugarà contra al camp de l’Ordino Vall del Nord.