L’ASISA Borges Vall ha aconseguit la classificació a la següent ronda de l’Europe Cup de forma autoritària. L’equip ha guanyat els tres partits que ha jugat de forma clara. La tripleta catalana formada per Marc Duran, Joan Masip i Albert Vilardell, no han tingut dificultat per imposar-se als seus rivals.

En el primer partit els tres jugadors catalans van guanyar el partit que van disputar davant l’ASD Marcozzi Cagliari italià, i van sumar la primera victòria per 3-0.

En el partit de divendres a la tarda, davant el potent TTSC UMMC- Elem rus, va finalitzar amb victòria de l’equip borgenc per 3-1.

En l’últim partit de la fase davant el GDCS Juncal de Portugal, jugat aquest dissabte al matí, també ha caigut del costat del Borges per 3-0. D’aquesta manera l’ASISA Borges Vall passa com a primer de grup a la fase final de lliga.

La federació Europea ha comunicat que la lliga EUROPE Cup, es disputarà una fase final amb 16 equips, del 12 al 15 de maig a Varaždin (Croàcia), en format bombolla sanitària. Aquesta fase consistirà en 4 grups de 4 equips, on els dos primers classificats de cada grup jugaran els quarts de final, semifinals i final.

Elsa Benet i Neus Roma pujen al podi als Campionats de Catalunya.

Èxit de les jugadores femenines del CTT Borges en l’inici dels Campionats de Catalunya per a joves que se celebren a Valls del 28 de març a l’1 d’abril.

En el primer dia de competició la jugadora Elsa Benet ha aconseguit el subcampionat en individual femení en la categoria prebenjamí.

Per la seva part en la categoria benjamí Neus Roma ha perdut el partit de semifinals davant la campiona de la competició hi ha finalitzat tercera.

En aquests campionats el CTT Borges hi competeix amb 26 jugadors i jugadores d’un total 439 participants.