Magnífics resultats els aconseguits pels jugadors del CTT Borges al Top 8 estatal disputat a Torrejón de Ardoz.

Després de dos dies de competició, els dos jugadors han tingut opcions de quedar campions fins a l’última ronda del campionat i han demostrat que el seu joc està al nivell dels millors palistes del país, en les seves respectives categories.

Cesc Carrera ha finalitzat tercer classificat en la categoria aleví masculí, empatat amb el segon amb un total de 5 victòries i 2 derrotes.

En la categoria juvenil masculí, Albert Vilardell, ha finalitzat quart classificat després d’un triple empat amb el segon i tercer classificat, amb un total de 4 victòries i 2 derrotes.

D’altra banda, els jugadors de l’ASISA Borges, Vall Marc Duran i Joan Masip, participaran del 9 a l’11 de desembre al 3r Spain Masters que se celebrarà a l’hotel RIU de Madrid.

La competició organitzada per la RFETM, es podrà seguir en temps real i els guanyadors rebran diners com a premi.

La idea inicial era una competició amb categoria masculina i femenina amb 12 jugadors a cada categoria, finalment però i a causa d’un positiu d’última hora d’una esportista femenina, s’ha aïllat la jugadora i les 7 jugadores que van tenir contacte amb ella.

Així, la competició es disputarà amb format mixt amb dos grups de 6 jugadors masculins i dues jugadores femenines a cada grup i on els dos primers classificats jugaran les semifinals i la final.