Des de fa temporades la directiva del club treballava amb la idea de competir en categories femenines i de cara a la temporada 2020/21 inscriurà dos equips femenins.

El primer equip disputarà, per primera vegada a la història del club, la lliga de primera nacional femenina, tercera lliga del país. La primera nacional és una competició molt exigent on el sistema de competició consisteix en 6 concentracions al llarg de l’any en diferents seus. Les jugadores de borges, Vinyet i Edna Solans formaran part de la plantilla d’aquest equip i el club està buscant algun reforç per afrontar aquesta categoria amb garanties i obtenir uns bons resultats en el primer any.

En el calendari provisional per la temporada vinent l’equip ha quedat enquadrat al grup 3 i els seus rivals seran equips de Catalunya.

El segon equip femení disputarà la lliga de segona provincial , aquest equip estarà format per jugadores de base del club i serà el primer contacte amb les competicions federades, l’objectiu és que agafin un nivell de joc suficient per fer el salt a categories superiors.