Aquest és el primer reforç per al nou equip femení de primera estatal de cara a la pròxima temporada. Torregrosa, jugadora vinculada amb el CTT Balaguer durant la seva carrera esportiva, va aparcar el tennis taula la temporada 2014/2015, i els tècnics del CTT Borges han considerat que la gran trajectòria de la Laia durant la seva etapa al Balaguer serà clau per l’equip de estatal.

El currículum esportiu de Laia Torregrosa comença l’any 2004 i entre altres resultats esportius es pot destacar la participació en els campionats d’Espanya en categoria juvenil, tres temporades a primera estatal femenina, Subcampiona de Catalunya Sub-21 dobles mixtes l’any 2009 i tercera classificada als campionats de Catalunya universitaris i campionat de Catalunya per comarques l’any 2011.

Torregrosa se suma a l’equip a les germanes Vinyet i Edna Solans, i el club espera fitxar una 4a jugadora per tancar l’equip.

Des del club valoren molt positivament aquest fitxatge, ja que és una jugadora coneguda pels membres del club i ha estat sempre un exemple de bon comportament i compromís.