La tasca social del CTT Borges ha estat un dels projectes guanyadors de la 4a edició dels Guardons de la Fundació Catalana per a l’Esport.
El projecte ”Integració social: el millor “punt” del Club Tennis Taula Borges”, ha estat el guanyador d’una de les 5 categories de projectes disponibles.

La Comissió de Valoració dels Guardons, formada per representants de les empreses patrocinadores i de la Fundació Catalana per a l’Esport, va comunicar que el projecte del CTT Borges, destaca pel gran nivell del projecte que ha presentat i ens demostra la gran implicació de persones i entitats per transformar positivament la societat catalana a través de l’esport.

El CTT Borges desplaça cada setmana el tècnic Josep Francesch a realitzar entrenaments als centres de discapacitats Talma, Acudam i Aspid per jugar a tennis taula, estimar l’esport, ser feliços amb una pala a la mà i a sentir-se com els grans jugadors que té el CTT Borges. Integració, il·lusió, diversió, lleure, esport serien els adjectius que descriurien la part social del nostre club.

A més en els darrers anys el CTT Borges juntament amb la Federació ACELL han organitzat el Campionat de Catalunya de discapacitats a les Borges Blanques.

L’acte d’entrega del Guardó s’havia de realitzar el dia 29 d’octubre a les 20 h a l’Inefc de Barcelona, però a causa de la Covid-19, s’ha reconfigurat l’acte i serà telemàtic, amb la presència del Secretari General de l’Esport, Sr. Gerard Figueras i el president de la Fundació Catalana per l’Esport, Sr. Pere Sust, l’acte serà presentat pel Pep Plaza.