La lliga de Superdivisió d’aquesta temporada ha variat de format a causa de la pandèmia de la COVID19, i en lloc de disputar-se amb una lliga a doble partit es disputarà en format de 6 concentracions a partir del 13 de març.

Per aquest motiu, el club va decidir buscar jugadors per incorporar a la plantilla formada per Marc Duran, Joan Masip i Albert Vilardell, ja que si qualsevol dels tres jugadors no pogués assistir a alguna de les concentracions, el nivell competitiu de l’equip estaria molt afectat.

D’aquesta manera la plantilla de l’ASISA Borges Vall de la Superdivisió es veurà ampliada a 5 jugadors. Els nous fitxatges són Viktor Brodd i Joan Monteiro.

El suec Viktor Brodd és un jugador esquerrà i ofensiu de 31 anys, actualment ocupa el número 8 del rànquing del seu país i l’any 2017 va arribar al número 170 del rànquing mundial. És un jugador amb molta experiència i que la passada temporada va jugar la lliga alemanya, considerada la millor lliga del món amb uns resultats molt destacats. El jugador s’ha mostrat molt satisfet de poder formar part de l’equip Borgenc i disputar la màxima competició Espanyola.

El segon fitxatge és el portuguès Joan Monteiro, nascut l’any 83 també jugador esquerrà amb joc d’atac, Monteiro ha estat triple campió d’Europa, bronze als campionats del món, i el març del 2015 va aconseguir la seva millor posició al rànquing mundial ocupant el número 29, actualment està situat a la posició 80.

És el número 3 del seu país i un fix a la selecció portuguesa, l’any passat (2019) a aconseguir el bronze als campionats del món en la modalitat de dobles juntament amb Tiago Apolonia. Destacar també que l’any 2014 es va quedar campió d’Europa amb la selecció de Portugal, l’any 2015 va aconseguir l’or en la modalitat de dobles masculins als campionats d’Europa. I l’any 2016 es va proclamar campió d’Europa de dobles mixtes amb la seva esposa Daniela Dodean. Monteiro és el jugador de millor rànquing mundial que ha format part de la plantilla del Borges, és un fitxatge per a fer somiar als aficionats de les Borges en repetir algun títol en l’àmbit nacional.