Destacar que des del club s’ha pres la decisió de prescindir de l’equip de divisió d’honor masculina i realitzar equips potents a la resta de categories.

De moment la gran incertesa és si les lligues s’iniciaran el 17 d’octubre o el 9 de gener.

El primer equip continuarà a la màxima categoria, a la Superdivisió masculina i competirà també a Copa del Rei i a la lliga europea EUROPE CUP. La plantilla estarà formada pels catalans Marc Duran, Joan Masip i Albert Vilardell. En una lliga amb dos grups el Borges jugarà contra dos equips de Madrid, dos de Galícia i dos d’Andalusia.

L’equip de Primera estatal masculina acabat d’ascendir a la categoria estarà compost per Joel Rubio, Pep Francesch, Oriol Mir, Jordi Latorre i David Gonzàlez. Amb aquesta plantilla tan completa s’espera realitzar una bona temporada i estar al capdamunt de la classificació. Els seus rivals seran 8 equips de Catalunya i 1 d’Aragó

L’equip de nova creació a la lliga de Primera estatal femenina és la gran novetat a nivell de club. Les jugadores que formen aquest equip són Laia Torregrosa, Alba Arocas i les germanes Vinyet i Edna Solans. La competició es disputarà amb 6 concentracions, en les quals s’enfrontaran a 8 equips catalans, i al llarg de la temporada es veurà les opcions reals d’aquest equip.

El quart equip a les lligues estatals militarà la Segona estatal masculina, l’equip estarà format pels joves Eric Torne, Cesc Carrera, Adam Lopez i amb l’experimentat jugador i entrenador Josep Lluís Andrade, els rivals de l’equip Borgenc seran, 3 equips d’Aragó i 5 de Catalunya.

L’últim equip a les lligues nacionals disputarà la competició de Tercera estatal masculina, els seus principals jugadors seran Albert Ribera, Ferran Tudela, Alex Cerdan i Luca Pau Muller.