El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha rebut aquest dimarts, 7 de juny a la tarda, al Palau de la Generalitat, una representació del Club Tennis Taula Borges, encapçalada pel seu president, Enric Vall, que li ha ofert els dos títols de les màximes competicions estatals que el club ha guanyat aquesta temporada 2021/22: la Copa del Rei, el dia 10 de març, a Santander, davant el Cajasur Priego de Còrdova; i la Copa de la Lliga de Súper Divisió, el 30 d’abril, a les Borges Blanques, en el partit de tornada del Play Off contra l’Arteal Santiago de Compostela. Els ha acompanyat el delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, i l’alcaldessa de les Borges Blanques, Núria Palau.

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha posat de relleu que “els clubs esportius d’arreu de Catalunya fan una tasca imprescindible de cohesió social”. I ha fet notar que els clubs són “moltes vegades la primera porta d’entrada a persones nouvingudes, joves que ens altres circumstàncies ho tindrien més difícil per incorporar-se a la vida social i col·lectiva”.

Pere Aragonès els ha felicitat pels èxits esportius, que, ha dit “confirmen el Club Tennis Taula Borges Blanques com un dels referents del tennis taula a Catalunya”.

El president Aragonès ha agraït als jugadors del club que portin el nom de les Borges Blanques i de Catalunya arreu del món i que amb aquest èxit esportiu esdevinguin “referents per als més joves”. “El que feu és molt més que esport, no és només portar el nom de Catalunya i de Borges arreu, sinó també crear aquests referents per als més joves del nostre país, de Borges i de les Garrigues”, ha remarcat.

Durant l’acte, el president també ha tingut unes paraules de record per a Josep Francesc Ribalta, Pepenko, entrenador de la categoria infantil del club que va morir el passat 3 de maig en un accident de trànsit.  “Em consta que era una persona molt estimada a Borges, un dels puntals del club”, ha afirmat.