L’ASISA Borges Vall ha aconseguit una important victòria davant el Leka Enea d’Irun, aquest divendres, 17 de febrer. Els borgencs s’han imposat gràcies a dos punts de Viktor Brodd i dos més de Marc Duran.

En el primer partit Viktor Brodd ha guanyat a Daniel Palacios per 1-3. Joan Masip ha cedit el seu partit davant el suec Simon Berglund per 3-0. Marc Duran ha tornat a posar al davant al borges gràcies a la victòria davant Endika Diez per 1-3. El quart partit ha estat el duel entre els suecs Viktor Brodd i Simon Berglund. Brodd ha guanyat per un ajustat 2-3 i ha situat l’1-3 al marcador. Marc Duran ha tancat al marcador en guanyar a Daniel Palacios per 2-3

Brillant victòria de l’ASISA davant el San Sebastián de los Reyes

Viktor Brodd no ha fallat en el primer partit i ha sumat el punt per l’ASISA Borges Vall davant el jugador cubà del Sanse Yohan Mora per 3-1, en el partit disutat a les Borges aquest diumenge, 19 de febrer.

En el segon partit Marc Duran ha obtingut una clara victòria davant el japonès Rikuto Maede per 3-0. Alberto Lillo i Rafael de la Heras han disputat el tercer partit. El partit ha anat a favor del madrileny per un ajustat 2-3. Marc Duran ha sumat el tercer punt davant Yohan Mora en vèncer per 3-0. Amb tres a un al marcador, Viktor Brodd ha sentenciat el partit en guanyar a Rafael de las Heras per 3-0.

El pròxim partit de l’ASISA Borges Vall serà el proper divendres, 3 de març, a les 19.00 hores, al camp de líder de la competició, el Cajasur Priego de Córdoba.