L’ASISA Borges Vall ha perdut aquest diumenge, 1 de desembre, 4-2 el segon partit en 8 jornades de la lliga de superdivisió. Tot i la derrota l’equip continua tercer a la taula.

Els de les Garrigues no han pogut sumar cap punt al camp del segon classificat, el Leka Enea d’Irun. Tot i tenir opcions en dos encontres que han cedit per 3-2.

En el primer partit, Elsayed Lashin ha cedit davant el rus Taras Merzlikin per 3-1.

Marc Duran ha lluitat el segon punt davant Endika Diez i ha perdut al cinquè joc.

En el tercer encontre de la tarda Joan Masip ha donat esperances a l’equip en sumar una victòria (0-3) davant el francès Thomas Le Breton en un molt bon partit.

Amb un 2-1 en contra, Marc Duran, s’ha enfrontat al rus Merzlikin i tot i forçar el cinquè set no ha pogut endur-se la victòria.

Lashin ha tornat a entrar en joc, i en aquesta ocasió si ha pogut guanyar davant Le Breton, amb la qual cosa se situava el 3-2 al marcador i donava la possibilitat de sumar un empat.

En l’últim encontre Masip, no ha pogut desenvolupar el seu millor joc, hi ha perdut per 3-0 davant Diez.

Ara l’ASISA Borges Vall es centra en la lliga EUROPE CUP, el partit d’anada es disputarà el dimarts, 10 de desembre a les 18.00 hores, a les Borges Blanques i el de tornada el dissabte, 14 de desembre a les 18.00 hores, a Zoetermeer (Holanda).

El pròxim partit de la superdivisió serà el 17 de desembre a les 18.00 hores davant el A.D. Vincios, al centre de tecnificació de les Borges Blanques.