Grandíssima victòria l’aconseguida aquest diumenge al matí pels jugadors de l’ASISA Borges Vall per 2-3 davant el TT Vedrinamur.

En el partit disputat aquest matí s’ha aconseguit una ajustada victòria gràcies a l’aportació individual dels tres jugadors catalans de l’equip, ja que cada jugador ha aconseguit sumar 1 punt.

En el primer partit Marc Duran ha aconseguit la victòria per 0-3 davant Tim Giltia.

Joan Masip ha disputat el segon partit davant Nikolas Degros , Masip s’ha situat amb un 0-2 a favor però finalment ha cedit 3-2.

Amb empat a 1 al marcador general, guanyar el tercer partit era vital per aconseguir la victòria, i el nou fitxatge d’aquesta temporada, Albert Vilardell de 17 anys, no ha perdut cap partit en tot el cap de setmana, i demostra que pot ser un jugador molt important per aquesta temporada.

Vilardell ha guanyat per 1-3, amb un joc molt sòlid i situava al Borges 1-2 al marcador general.

En el 4 encontre Marc Duran, volia segellar la victòria final, però després d’un ajustat partit davant Degros ha perdut 3-2.

En el definitiu partit Joan Masip no ha fallat, hi ha guanyat Giltia per 0-3, situant el 2-3 al marcador general i aconseguint la primera posició del grup.

La següent fase es disputarà a eliminatòria a doble partit i es disputarà els caps de setmana de l’1 al 3 de novembre l’anada i del 8 al 10 de novembre la tornada, i la setmana vinent l’ASISA Borges Vall coneixerà el rival.