L’equip borgenc, que defensarà el títol de lliga aconseguit la passada temporada, iniciarà la nova lliga el proper divendres, 23 de setembre, a les Borges Blanques, davant l’altre equip català de la categoria; el CER Robin Prisco l’Escala de Girona.

Aquest any la lliga canvia de format i torna al format de lliga sense play-off. Serà una lliga amb 12 equips que finalitzarà el 28 d’abril.

Per afrontar la lliga, l’ASISA Borges Vall, compta amb la mateixa plantilla que la temporada passada; Marc Duran, Alberto Lillo, Joan Masip i el suec Viktor Brood.

Recordem, però, que la temporada per l’equip borgenc comença del 8 al 10 de setembre amb la celebració de la primera ronda de la Champions League europea a Txèquia.

Roger Quesada quartfinalista a l’Euro Mini Champs

Quesada ha superat les quatre fases de grups per accedir al quadre final, on en la ronda de setzens ha guanyat al turc Gündoğdu, als vuitens ha aconseguit la victòria davant l’actual campió de França benjamí, Nolan Johnston, i en els quarts de final ha cedit amb el txec, Ondřej Morávek, després d’un partit molt ajustat.

Finalment, Quesada, ha disputat els partits per les posicions acabant en la vuitena plaça, sent així el jugador més destacat del combinat nacional.