L’ASISA Borges Vall de superdivisió jugarà dues jornades de lliga en dos dies, seran els dies 11 i 13 de març. El conjunt borgenc ocupa la tercera posició a la lliga i vol seguir sumant victòries al seu caseller.

El partit del dia 11 correspon a la jornada número 16, aquest partit s’havia de disputar el dissabte dia 7 i s’ha ajornat per la convocatòria de Joan Masip per participar en els campionats d’Europa Sub-21.

Així el dimecres 11, l’ASISA Borges Vall es desplaçarà a Burgos per enfrontar-se a la Universidad de Burgos – TPF. El Burgos actualment ocupa la sisena posició a la lliga, i tot i que en el partit d’anada el Borges va aconseguir la victòria per 4-1, el partit es preveu molt igualat.

El partit del dia 13 corresponent a la jornada número 17 es disputarà a les 18.00 hores al Centre de tecnificació de les Borges Blanques. El partit enfrontarà al Borges a l’A.D.T.M. Leganés, últim classificat a la lliga.

D’altra banda i com hem comentat abans, bon paper del jugador de l’ASISA Borges Vall Joan Masip, que ha participat al campionat d’Europa sub-21, disputat del 4 al 8 de març a Varazdin (Croàcia). Masip ocupa actualment el número 23 en el rànquing mundial de la categoria sub-21.

En la competició individual Masip va quedar primer de grup en guanyar els tres partits que va disputar en la primera ronda.

En la segona ronda va finalitzar de 3 de grup després de guanyar 1 partit i perden dos. Finalment va quedar entre els 24 millors de la competició.

En dobles masculins Masip va fer parella amb Alberto Lillo i van arribar a la ronda de vuitens de final.

En dobles mixtes fent parella amb Marina Ñiguez van perdre en primera ronda i van quedar eliminats