Avui divendres, 18 de març, a les 18 hores, l’ASISA Borges Vall disputarà el partit de tornada dels quarts de final dels play-offs pel títol de la Superdivisió contra l’Universidad de Burgos TPF.

En el partit d’anada, disputat a Burgos el passat 27 de febrer, els borgencs van aconseguir la victòria per un ajustat 2-4, en un partit molt disputat. A més, el passat 9 de març, els dos equips també es van enfrontar a Santander en la Copa del Rei, amb victòria per la mínima del Borges.

Els jugadors del Borges no es poden relaxar en un partit en què, tot i tenir un lleuger avantatge del partit d’anada es pot complicar, ja que entre les files de l’equip de Burgos hi ha l’exjugador del Borges Damien Provost, que està en un gran moment de forma.

El partit es podrà seguir en directe a Les Borges TV.

Campionat de Catalunya Universitari a les Borges Blanques

Les Borges Blanques serà la seu del Campionat de Catalunya Universitari per segona vegada, després de l’edició del 2019.

La competició es disputarà el dissabte, 26 de març a partir de les 9 hores, al Centre de Tecnificació.

La competició tindrà les modalitats d’individual masculí i femení i dobles masculins i femenins.

La inscripció està oberta als membres de les comunitats universitàries catalanes i centres adscrits (estudiants matriculats al curs 2021/22, PDI i PAS) i no cal estar federat per participar-hi.

Les inscripcions s’han de realitzar als serveis d’esports de cada universitat i el termini finalitza el 23 de març a les 14 hores.

El CTT Borges, juntament amb el Servei d’Esports de la UdL, són els organitzadors d’aquest campionat.