El passat dia 28 d’agost una delegació del CTT Borges va visitar el Museu del Tennis Taula propietat de Josep Francesch.

El Museu compta amb un total de 212 camisetes de tennis taula de jugadors i seleccions nacionals tot el món, a més d’una col·lecció de 500 pilotes de tennis taula.

El seu propietari Josep Francesch ens explica que fa uns 3 anys que col·lecciona samarretes i totes han estat regalades pels seus propietaris de manera voluntària. I manifesta que no coneix ningú que en tingui tantes com ell.

També ens explica que actualment en té 120 d’exposades amb maniquins i va ampliant a mesura que aconsegueix més maniquins.

El museu està situat de forma temporal a l’Espluga de Francolí encara la seva ubicació serà a Vimbodí i actualment s’està tramitant la inscripció al llibre Guinness dels rècords.

Josep Francesch de 32 anys és actualment entrenador al CTT Borges, i un apassionat del tennis taula que no dubta en viatjar per tal de poder assistir com a espectador a campionats internacionals.

En la visita al museu el president del CTT Borges Enric Vall, va fer obsequi d’una camiseta molt especial.

Era una camiseta que tenia des de l’any 2007, quan Vall va viatjar a xina i en un torneig va aconseguir que els millors jugadors xinesos d’aquells anys firmessin la camiseta juntament amb el jugador xinès del CTT Borges Hu Bin.

El TT Museum, com s’anomena oficialment, compta amb prop de 4000 seguidors a Instagram i també disposa de pàgina a Facebook.