Aquest dimecres, 15 de novembre, la Junta Directiva de l’Associació Garrigues Empresarial ha presentat el seu projecte davant del Consell d’Alcaldies de la comarca, en una trobada destinada a establir llaços més forts entre el sector empresarial local i les autoritats municipals.

Durant la trobada, els representants de l’associació han posat de manifest la importància de la col·laboració entre empreses i governs locals com a catalitzador per impulsar el creixement econòmic i el desenvolupament sostenible a la regió. La reunió ha servit com a plataforma per compartir la visió de la xarxa, presentar les iniciatives planificades i identificar àrees d’oportunitat per al desenvolupament econòmic i social de les Garrigues.

Pilar Palau, la presidenta de l’Associació, ha afirmat amb determinació: “L’Associació Empresarial de les Garrigues està compromesa amb el creixement de la comarca. Volem ser la veu de l’empresariat i crear oportunitats per a les empreses locals.”

La xarxa Garrigues Empresarial neix amb la clara missió de connectar i enfortir les empreses de les Garrigues. Amb una visió integral, l’entitat busca integrar empreses de tots els sectors i professionals de la comarca, establint connexions significatives per impulsar els interessos col·lectius.

A principis d’any, l’Associació preveu realitzar diverses presentacions en diferents pobles de la comarca per donar a conèixer el seu projecte de manera directa i accessible, consolidant així la seva missió de connectar, enfortir i propulsar les empreses garriguenques cap a un futur més
pròsper.