Les Borges Blanques ha acordat ajornar durant els pròxims quinze dies, totes les activitats culturals, socials i esportives programades a la capital garriguenca, amb la intenció d’evitar possibles casos de contagi per coronavirus.

La decisió afecta algunes activitats destacades i previstes per aquests dies com l’Espai Meraki programat per aquest mateix dijous, la IV edició de les Borges Negres de divendres i dissabte, la Trobada de Puntaires d’aquest diumenge, i l’Scape Room també del diumenge; però també posposa la pràctica totalitat de les activitats regulars com el ball dels diumenges, els entrenaments i competicions de tots els esports que es disputen a les Borges, els grups de lectura de la Biblioteca, tota l’activitat del Casal Cívic, i els Mercats Setmanals de dissabte i dimarts.

Segons ha exposat l’alcalde Enric Mir, la decisió s’ha pres d’acord amb l’alerta per coronavirus anunciada aquest dimecres pel Govern de la Generalitat de Catalunya. Igualment, l’alcalde borgenc ha afegit que no descarta allargar aquest ajornament, o implementar altres mesures, si l’evolució de la pandèmia i les recomanacions de les autoritats sanitàries així ho indiquen.

Amb tot, Mir ha volgut recordar que, en aquests moments, no tenim constància de cap cas de contagi a la capital de les Garrigues, tot i la necessitat de seguir tenint cura de totes les mesures d’higiene personal a tots els àmbits, i contactar primer amb el telèfon 061 davant de qualsevol sospita de contagi.