La Direcció General de Joventut, a través de l’Escola Efa, ofereix formació gratuïta a les Borges Blanques per prevenir situacions de violències masclistes en l’àmbit del lleure educatiu. Adreçada als professionals del territori que treballen a les cases de colònies, albergs, granges escola, escoles de natura i altres equipaments juvenils per oferir-los recursos per a la prevenció i eines per actuar en situacions de violències masclistes en l’àmbit del sector del lleure educatiu. L’Escola Efa està vinculada a l’Acellec, l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura.

Objectius

A través del curs, l’Escola Efa sensibilitzarà els professionals del sector del lleure en matèria de gènere i violències masclistes, es pretén garantir que les instal·lacions juvenils siguin un espai d’abordatge en el moment en què es donin situacions d’aquest tipus i es potenciarà el paper educatiu del conjunt dels treballadors i treballadores en l’àmbit del gènere i en totes les fases per tractar les violències masclistes (prevenció, detecció, atenció i derivació).

Arreu del territori

La Direcció General de Joventut impulsa les sessions Formació de gènere i abordatge de les violències masclistes en el marc del Pacte d’Estat conra la Violència de Gènere. Les formacions tindran lloc en diferents punts del país durant les properes setmanes amb una durada de 8 hores. A Les Borges Blanques es programarà el proper 5 de desembre a l’Oficina Jove de les Garrigues. Les inscripcions són gratuïtes, però cal inscripció prèvia ja que les places són limitades.  L’assistència dona dret a l’obtenció d’un certificat expedit per la Direcció General de Joventut.

Inscripcions

Les inscripcions es poden fer online a la pàgina web de l’Escola Efa i per a més informació es pot contactar amb el centre (93 418 02 57 – info@escolaefa.cat)