La Diputació de Lleida continua treballant en el desplegament de la fibra òptica a Lleida per avançar amb la seva implantació als diferents municipis de la demarcació, especialment en aquells que presenten més carències pel que fa a la connectivitat.

El vicepresident Agustí Jiménez i el director de l’àrea de Noves Tecnologies, Ivan Bertran, van visitar el passat dijous el municipi de Juncosa, juntament amb Localret, per avançar en la redacció dels projectes executius, que han de servir per al desplegament de la fibra en la fase 2B.

“Els ajuntaments, els seus alcaldes i regidors i tècnics municipals són els qui coneixen millor que ningú els seus municipis i els serveis que hi ha a les propostes de cada tram. Des de la Diputació de Lleida treballem al costat dels municipis, per atendre les seves necessitats i oferir el millor dels serveis als veïns i veïnes”, ha explicat Agustí Jiménez.

Durant la setmana s’han celebrat diferents reunions a les Garrigues, als municipis del Vilosell, la Pobla de Cérvoles, el Cogul, l’Albagés, Granyena de les Garrigues, els Torms i Juncosa, a més d’Albatàrrec i Alcanó, al Segrià.

L’objectiu d’aquestes reunions amb els alcaldes i tècnics dels municipis és consensuar la redacció dels projectes executius per a portar a terme el desplegament de la fibra òptica com més aviat millor.

A través d’aquestes reunions, els ajuntaments poden comprovar quins són els traçats previstos per a cada tram i, a partir d’aquí, donar la seva conformitat o indicar si hi ha traçats alternatius.