El Centre Cívic de les Borges Blanques ha acollit aquest dimarts a les 19 hores una xerrada al voltant del càncer amb la participació de metges especialistes de l’Hospital Arnau de Vilanova. Així mateix, aquest divendres l’Associació de Diabetis de Catalunya, amb el suport de la delegació lleidatana i la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges i  A. Menarini Diagnostics, ha preparat una jornada de salut al voltant de la diabetis al mateix recinte.

La conferència d’aquest dimarts porta per títol ‘Cada vegada hi ha més casos de càncer a Lleida? Parlem-ne’, i està organitzada per l’AECC Catalunya contra el càncer. Ha anat a càrrec del Dr. Mira, del Servei d’Oncologia Radioteràpia, i, del Dr. Ramon Aldabó, del Servei d’Oncologia Mèdica.

Jornada sobre salut i  diabetis

D’altra banda, l’Associació de Diabetis de Catalunya ha organitzat unes jornades de salut per aquest divendres, 24 de maig, amb l’objectiu de donar a conèixer la importància de la prevenció i control del sucre entre la població. A partir de les 9.30 hores, les persones interessades podran realitzar-se un examen per mirar els nivells de glucosa en sang i prendre’s la tensió arterial de manera gratuïta. A més a més, hi ha preparada una sessió de pilates que tindrà lloc de 10 a 11 hores. 

Finalment, en el marc de la trobada també està prevista a les 11.30 hores la xerrada “Diabetis i dieta mediterrània” i un sorteig de productes entre tots els assistents.