L’Ajuntament de les Borges Blanques s’ha posat a disposició del Departament d’Educació de la Generalitat perquè li digui que necessita pel que fa a col·laboració del consistori per a garantir que cap infant de la capital garriguenca quedi desconnectat, després que la setmana passada s’hagi iniciat el 3r trimestre, amb la represa del curs acadèmic 2019-2020 de manera telemàtica, arran de l’emergència sanitària per Coronavirus.

Així, segons ha exposat la regidora Maria Fusté, des de l’Ajuntament borgenc es manté contacte constant amb les direccions dels centres i també s’ha parlat amb els serveis educatius de la Generalitat, per oferir-los mirar de poder arribar allí on l’administració nacional no ho pugui fer, si s’arriba a donar el cas, per a garantir les connexions a internet i els aparells tecnològics necessaris per als infants en situació de vulnerabilitat econòmica, mentre durin les classes telemàtiques i es continuï sense poder anar a l’Escola, al Col·legi o a l’Institut.

“La nostra intenció és que cap infant de les Borges es quedi enrere o perdi la possibilitat de seguir el seu aprenentatge educatiu per falta de recursos econòmics. Ara més que mai, estem al costat de totes i cadascuna de les famílies borgenques”, ha afirmat la regidora.

A més a més, Fusté ha exposat que, pel que fa a la Llar d’Infants  Municipal Joan XXIII, cada educadora del centre elabora un vídeo amb activitats per als infants de la seva classe, que s’envien a les famílies de l’alumnat, per a poder seguir la progressió de les seves capacitats.