Les últimes informacions sobre la defunció de la persona usuària de Talma el dia 18/03/2020 per part dels equips d’Epidemiologia han confirmat que és un cas positiu de coronavirus.

Cal remarcar que aquesta persona va ingressar a l’hospital Arnau de Vilanova per una altra malaltia i que en la primera prova de covid19 va donar negatiu. Ha estat després, una vegada difunt, quan se li ha practicat una segona prova que ha donat positiva.

A partir d’ara, l’Associació Talma està en mans d’un equip sanitari especialitzat en epidemiologia que farà un acompanyament i un seguiment el més exhaustiu possible i ens explicaran com hem d’actuar en tot moment d’acord amb el protocol del Departament de Salut.

Talma ja va començar a aplicar mesures de prevenció i higiene pel fet que atén un col·lectiu de risc (persones amb discapacitat i altres patologies derivades) i va establir unes mesures de contenció a l’entitat que es van explicar en un comunicat el dia 13/03/2020: https://talma.cat/talma/mesures-excepcionals-a-talma-a-causa-del-covid19.html

Actualment, Talma dona atenció als habitatges de l’entitat on hi ha 63 persones que segueixen el confinament decretat per les autoritats públiques a tota la població. En aquestes llars s’ha prohibit qualsevol visita externa i s’estan extremant les mesures de prevenció i higiene per tal de preservar la seguretat i la protecció de totes les persones que en formen part, també dels professionals.

La persona usuària no assistia al Centre Ocupacional de l’Associació Talma des del passat dijous 12 de març a causa de la suspensió del transport escolar, mitjà de transport que utilitzava per arribar a l’entitat cada dia. De totes maneres, l’equip professional de l’Associació Talma ja feia dies que aplicava mesures de prevenció i higiene pel fet que atén un col·lectiu de risc (persones amb discapacitat i altres patologies derivades).

Des de l’Associació Talma lamenten la pèrdua d’una persona tan estimada per tots els companys i professionals.

Categoria: Societat
Etiquetes: , ,