La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de les Borges Blanques i GLOBALleida, amb la col·laboració de l’Oficina Jove de les Garrigues, continuen amb noves càpsules formatives gratuïtes sobre gestió econòmica, comunicativa i comercial a les persones emprenedores, que s’imparteixen des del Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de la capital garriguenca, de  manera telemàtica.

Així, aquest pròxim dijous, 24 de setembre, hi ha prevista la segona part de la càpsula “Aprèn a enviar e-mails que et generaran vendes”, entre les 15 i les 17 hores, que serà impartida per Enric Sullà.

Els següents dijous, 1 i 8 d’octubre, i a la mateixa hora, hi ha previstes la primera i la segona part de la càpsula “Crea i gestiona la teva web corporativa amb WordPress”, a càrrec d’Albert Calzada i amb una durada aproximada de 3 hores cada sessió.

El dijous, 15 d’octubre, entre les 15 i les 17 hores, s’ha programat el webinar “Els 5 errors que fan que les teves campanyes de publicitat online no siguin rentables”, a càrrec de Joan Serra i Valls.

Pel dijous, 22 d’octubre, amb el mateix horari, hi ha prevista la sessió “Planificació financera per a PIMES i Autònoms – Una eina imprescindible a per l’empresa”, a càrrec d’Oriol Pujol.

El dijous, 5 de novembre, entre les 15 i les 19 hores, s’ha programat el curs “Com trobar clients que em comprin”, a càrrec de Laia Martínez Bagué.

La setmana següent, el dijous, 12 de novembre, entre les 15 i les 18 hores, es durà a terme la formació “Planificació i control financer amb Excel”, impartida per Marco A. Yagüe Escalona.

Finalment, els dijous 19 i 26 de novembre, entre les 15 i les 17 hores, s’impartiran, respectivament, la 1a i la 2a part del “Taller de xarxes socials“, a càrrec de Juanita Acevedo.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica s’ha informat que les càpsules formatives estan obertes a qualsevol persona i/o empresa interessada, i que es pot realitzar la inscripció trucant al 973 142805 o a través del correu silviamansilla@lesborgesblanques.cat.

Una vegada es rebi la inscripció de cada participant, se li donaran instruccions de com accedir al curs i la plataforma, que és de fàcil utilització encara que no es tingui experiència prèvia en cursos online. En aquest sentit, els únics requisits tècnics per a l’alumnat són disposar d’una adreça de correu electrònic; d’un ordinador de sobretaula o portàtil amb sortida de so (altaveus, auriculars); connexió a internet; i webcam i micròfon per interactuar amb el professor.