L’Ajuntament de les Borges ha aprovat en Junta de Govern la reforma de la Capelleta, un dels edificis religiosos més emblemàtics de la ciutat, a la qual s’hi realitzaran obres per a canalitzar les aigües pluvials. Es dona la circumstància que, tot i que s’han realitzat obres de manteniment a l’antiga esglesiola, no disposava de canalització per a les aigües pluvials.

La reforma ve motivada per informe dels serveis de la policia local i consisteix en el condicionament de la coberta per tal de conduir les aigües pluvials i evitar danys als edificis veïns ja que en els darrers mesos s’han detectat filtracions. L’obra té un cost de 3.944,62 euros (IVA inclòs) i anirà a càrrec d’un contractista d’obres de les Borges que preveu finalitzar les millores en les pròximes setmanes.

Cal recordar que l’edifici històric, situat a la part alta del carrer Hospital, formava part de l’antic centre hospitalari de la població durant l’Edat Mitja, i se situa enmig del carrer més estret de la capital garriguenca.


Imatge de la Capelleta, al carrer Hospital de les Borges Blanques.
Categoria: Societat

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>