Després de la pausa causada per la pandèmia, Castelldans torna a programar diverses activitats per gaudir de la floració dels ametllers.

La primera tindrà lloc aquest diumenge, 26 de febrer, una caminada organitzada pel Club Esportiu de Castelldans, amb tres recorreguts: un popular de 6 km, un d’11 km. i un altre de 18 km. La sortida es farà a les 10 hores del matí, a la plaça Catalunya. Hi haurà esmorzar de coca amb xocolata, avituallament a mig recorregut i vermut a l’arribada. Fins al moment hi ha un centenar d’inscrits.

El següent acte es realitzarà el dia 12 març, en un camp d’ametllers del terme, amb un vermut organitzat per l’Ajuntament de Castelldans, amb la col·laboració del Consell Comarcal de les Garrigues. Hi haurà parades amb productes de proximitat de productors i restauradors de la comarca i associacions de la localitat, com: Cal Espardenyer, Cafè Europa, Bar La llar, Coop. del Camp de Castelldans, El Rebost, Carnisseria Noemí Llovera, Comestibles Susanna, Grup de Joves ‘Lo Portal’, Avícola Anguilo,  La Comanglora, CE Castelldans, Tatufrut i Castellmel.