L’Ajuntament de les Borges Blanques ha programat l’actuació del duet acústic Walkin Roots, per amenitzar musicalment el dissabte a la tarda. L’actuació està prevista a les 18 hores a la Sala Maria Lois de la Casa de la Cultura de la capital de les Garrigues.

Entre altres temes basats en les arrels de la música negra, interpretaran cançons de diversos estils com el Jazz, el Blues, el Soul, o qualsevol dels seus derivats. Entre el seu repertori hi ha composicions d’artistes emblemàtics d’aquests estils com Robert Johnson, Nina Simone, Ray Charles, Janis Joplin, Amy Winehouse, Otis Redding, Tracy Chapman, Carole King, Jefferson Airplane, Scott McKenzie o The Animals, entre altres grans clàssics.

Qui són Walkin Roots?

Walkin’ Roots és un dúo acústic format per Santi de Pablo a la guitarra i Juh Japleroots a la veu. Van néixer a Mollerussa l’any 2015 fruit de la casualitat, que uneix als dos músics locals en un projecte íntim i proper, però amb molta força escènica i musical.

Des d’aleshores han realitzat gairebé 200 actuacions, en les quals sempre han tingut una gran acollida i una molt bona crítica tan per part del públic com dels organitzadors dels esdeveniments, arribant a actuar a llocs com el Hard Rock Café de Barcelona, el Festival de Blues de Benicàssim o guanyant el Concurs de Blues de Lleida el 2018.

Al mes de Desembre del 2017 van enregistrar 12 cançons, amb les quals van voler resumir els dos primers anys d’existència de Walkin Roots. A l’Abril del 2018 va sortir a la venda el seu primer EP, anomenat ”OLD”, amb 6 cançons seleccionades del seu repertori de Soul, Jazz, Bossa i Blues, entre altres. A l’Abril del 2019 han publicat el seu segon EP,que es diu”BOOTS”, que consideren que té un aire més ”hippie” i un recull de 6 cançons.

Categoria: Cultura