L’Ajuntament de les Borges Blanques ha rebut un donatiu d’una col·lecció d’art il·lustratiu gràfic i poesies, intitulada “Esguits. D’una terra, d’un país”, per part del seu autor, Daniel Albors i Sellés, i que va estar exposada a principis de juny a l’antic molí d’oli de Cal Gineret, de la capital garriguenca.

La mostra està composta per 25 làmines inèdites, d’edició única, numerada i limitada, de les quals s’han destruït els arxius originals i cada una d’elles va acompanyada de la seva corresponent poesia. Precisament el dia de la seva presentació, Daniel Albors va dur a terme un recital poètic relacionat amb aquestes obres a la plaça de la Capella de les Borges.

Segons ha declarat l’artista, que ha estat el primer en exposar al nou i recentment inaugurat museu borgenc, ha volgut realitzat aquesta donació en agraïment al suport que ha rebut al seu treball, i a l’art i la cultura en general que està duent a terme l’Ajuntament de les Borges. Així, Albors ha exposat que considera que l’Equip de Govern i la regidoria de Cultura està realitzant una gran tasca cultural i potenciant el gran talent artístic de la ciutat.

Per la seva banda, l’alcalde Enric Mir, ha volgut agrair a l’artista valencià la seva generositat amb les Borges, i la seva dedicació com a creatiu, editor i il·lustrador al servei del món de l’art i la cultura, ja que està contribuint decisivament a la seva innovació i transformació qualitativa, de la que ara en podran gaudir per sempre tots els borgencs i les borgenques.

Categoria: Cultura