El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella ha organitzat pel proper dissabte, 19 de setembre, a les 19h. una presentació i tast de la cervesa artesana d’oliva, OLIBA Green Beer.

La presentació i tast anirà a càrrec Ivan Caelles, creador de la primera cervesa verda d’oliva del món, es realitzarà a l’aire lliure, a la plaça de davant del CCOC i el preu és de 3 €. Cal inscripció prèvia per tal de garantir les mesures de seguretat amb motiu de la Covid-19, les places són limitades.

Ivan Caelles Colomés, productor d’oli d’oliva verge extra, està duent a terme un projecte de posada en valor de la Vall de Barcedana i dels seus paisatges i oliveres autòctones al Pallars. La marca ERM Oli d’Oliva de Muntanya, sota la qual produeix uns olis d’oliva excepcionals, ha suposat un autèntic revulsiu al territori.

Aquest enginyer agrònom inquiet i innovador, també ha tret al mercat un nou producte que uneix dues de les seves passions –les olives i la cervesa– i que dóna continuïtat a la iniciativa endegada amb l’oli. L’Ivan ens sorprèn amb OLIBA Green Beer, una cervesa d’oliva que destaca pel seu atractiu i particular color verd, pel seu aroma que transporta als camps d’oliveres i pel seu sabor compensat i amb tocs d’oliva.