El Pavelló de l’Oli de les Borges serà l’escenari, aquest cap de setmana, de l’obra de teatre musical ‘El temps que no tindrem’, una proposta que convida a reflexionar sobre l’amor familiar i que arribarà a la capital garriguenca aquest diumenge, 2 de maig, a partir de les 19.00 hores, amb aforament limitat i taquilla inversa.

‘El Temps que no Tindrem’ és una obra creada i dirigida per Alícia Serrat amb la música de Dani Campos i la producció de Daniel Anglès. La proposta versa sobre l’amor familiar, que ens defineix a tots i a totes i ens acaba convertint en les persones que som. L’obra també aborda la necessitat de curar el passat, d’afrontar-lo i col·locar les coses que hem viscut, o fins i tot aquelles que mai no vam poder arribar a viure.

És la tercera i última entrega d’aquesta Trilogia de l’Amor creada per Serrat, que ja va obtenir gran èxit amb les dues propostes que la precedeixen: ‘Per si no ens tornem a veure’, del 2017, i ‘Tot el que no ens vam dir’, que es va estrenar el 2018.

Reserva d’entrades i taquilla inversa

L’obra de teatre, d’uns 70 minuts de durada aproximadament, està indicada per a tots els públics, i les entrades es vendran amb la fórmula de la taquilla inversa, de manera que seran els assistents els que acabaran decidint el preu que paguen per l’espectacle.

L’aforament serà limitat, i totes les persones que hi vulguin assistir, hauran de reservar prèviament la seva entrada a través del web de cultura de l’Ajuntament de les Borges, www.culturaborgesblanques.cat, o bé a través d’una trucada al telèfon del consistori, 973 14 28 50.

L’activitat es durà a terme al Pavelló de l’Oli, un espai ampli i ventilat, i s’hi respectaran en tot moment les mesures de prevenció per fer front a la pandèmia, amb l’ús obligatori de mascareta, la distància social entre els i les assistents i gel hidroalcohòlic a l’entrada i en diferents punts del recinte.

Categoria: Cultura