Les Borges Blanques acollirà aquest dissabte, 11 de maig, al Pavelló de l’Oli, la segona edició de la Trobada de Cantaires de les Garrigues amb l’assistència d’uns 150 cantors. Es tracta d’una activitat organitzada per l’Orfeó Terrall amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques i el Consell Comarcal de les Garrigues i té lloc  després de l’èxit de la primera edició, celebrada l’any 2018 a Castelldans.

La Trobada de Cantaires començarà a les 16.30 hores amb l’arribada dels participants i la recollida d’acreditacions i, posteriorment, a les 16.45 tindrà lloc la xerrada ‘El cant coral a Catalunya: dels mèrits del passat als reptes del futur’ a càrrec de Miquel Lluís Muntaner.

A continuació, a les 18 hores, s’ha organitzat una nova conferència sobre la música al cinema que anirà a càrrec de la doctorada en musicologia i directora de l’Orfeó Terrall i la Coral l’Olivera de Castelldans, Lluïsa Piñero. Així mateix, es podrà gaudir d’un taller de tècnica vocal i cançó impartit per la titulada en grau professional de piano i violí i directora del Cor Euridice,  Dolors Ricart.

A les 20.15 hores hi haurà una cloenda musical i després, a les 21 hores, es farà el sopar de germanor  i, a les 21.30, la trobada finalitzarà amb una improvisació de cançons per part dels participants.


Imatge de la primera Trobada de Cantaires de les Garrigues celebrada a Castelldans.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>