L’Ajuntament de les Borges Blanques ha programat per aquest divendres, 7 de febrer, a les 20 hores, a la Sala Arts25400 de la planta baixa de l’Espai Macià, la inauguració de l’exposició de l’artista borgenc Josep Patau, “Figuracions i abstraccions”.

A través d’aquesta mostra d’una vintena de pintures i quadres que estaran exposades, en horari de l’equipament cultural de les Borges, fins el pròxim 1 de març, es pot fer un recorregut a través de les figures representades, per anar evolucionant a mesura que s’avança cap a les abstractes. En ella, conviuen figures humanes, paisatges, amb tipografies similars per a deixar-se endur a través de la imaginació i les sensacions, mitjançant uns colors vius i primaris. En finalitzar la inauguració, hi ha previst un tast de productes de la terra.

Concert del Cor Eurídice

Aquest dissabte, l’Església del Col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges acollirà un concert del Cor Euridice, a les 20 hores, amb entrada gratuïta.

Aquest cor garriguenc integrat per una dotzena de dones, dirigides per Dolors Ricart, protagonitzarà l’inici del primer cicle musical de concerts de les Borges Blanques, amb una actuació en la qual s’interpretaran cançons d’estils variats, durant gairebé una hora.