L’Ajuntament i la Comissió de Festes de les Borges Blanques ja ho tenen tot a punt per viure la revetlla de Sant Joan al municipi, que enguany comptarà amb inflables i contacontes per als més petits, la lectura del manifest i la tradicional arribada de la Flama del Canigó, entre altres coses.

Els actes començaran a partir de les 18 hores, amb inflables per als més menuts i l’actuació del pallasso ‘lo Biel’ a la Placeta del Terrall. A continuació, al mateix lloc, a partir de les 20 hores, hi ha prevista la tradicional arribada de la flama del Canigó, a càrrec dels Motards Fot-li Gastooo de les Borges. En acabar, tindrà lloc la lectura del manifest, a càrrec del pubillatge de la capital garriguenca.

A les 21 hores, es farà una pujada de la flama fins a la plaça 1 d’octubre amb la canalla i es durà a terme l’encesa de la foguera. Seguidament, es farà un sopar popular on els assistents podran escollir entre el menú d’adults (12 euros), que consistirà amb entrants d’estiu a escollir, i un menú infantil (8 euros). Els tiquets pel sopar es poden comprar a recaptació de l’Ajuntament fins al divendres, 21 de juny.

Finalment, a les 23 hores, les activitats finalitzaran, a la mateixa plaça 1 d’octubre, amb un concert a càrrec de ‘Sicuta’, un grup de versions que interpreten hits de música moderna amb un ampli ventall d’estils, centrats en el pop-rock, i el discjòquei ‘Dj Calat’.

A més d’això, l’artista Lluís Minguella estarà, a la plaça 1 d’octubre, pintant un quadre durant la celebració de la revetlla.