L’Ajuntament de les Borges Blanques ha sortejat una trentena d’experiències turístiques pel territori català entre totes les persones que durant aquest mes de juny han fet la compra en establiments del municipi. Aquesta iniciativa s’ha dut a terme en el marc de la campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’ de la Xarxa de Barris Antics, que té l’objectiu de donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat.

El sorteig s’ha realitzat aquest dimecres al vespre, i ha servit per repartir un total de 33 experiències, que s’han atorgat a 32 clients i 1 comerciant, i que estan valorades en 3.230,91 euros. L’acte ha comptat amb la participació del regidor de Promoció Econòmica de les Borges, Jordi Ribalta, que ha estat l’encarregat d’efectuar el sorteig, la tècnica del departament Sílvia Mansilla i ha comptat amb l’assistència d’una representació dels més de 80 comerços del municipi que s’han adherit a la campanya.

En concret, s’han repartit experiències de turisme i estades en diferents punts del mapa català, com és el cas d’Ulldecona, Centelles, Besalú o Falset, i les persones guanyadores podran gaudir de visites guiades, teatralitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel, participar en festes i fires locals, entre altres. Un dels premis repartits s’ha atorgat a un dels establiments participants, per tal de poder premiar també la col·laboració dels negocis borgencs.

Les Borges, en tant que municipi adherit a la campanya, també ha format part d’aquesta oferta cultural amb una visita guiada a la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, amb diferents visites guiades i tastos i un dinar per a dues persones. Una experiència turística que també se sortejarà en la trentena de municipis que participen a la campanya.

Està previst que durant les pròximes setmanes es faci entrega dels vals turístics a la trentena de clients i clientes dels comerços borgencs que han guanyat alguna de les experiències sortejades per fer la compra al municipi.

La campanya de la Xarxa de Barris Antics

 ‘Compra i descobreix Catalunya’ és un projecte col·laboratiu entre administracions locals, ideat i organitzat des dels municipis amb el suport de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, la de Lleida i la de Tarragona.