Aquest dissabte, 29 d’agost, des de les 9 fins a les 14 hores, de forma ininterrompuda tindrà lloc el mercat d’últimes rebaixes d’estiu, anomenat popularment “el remat final”.

El mercat està organitzat per l’Agrupació de Comerciants de la capital garriguenca, amb la col·laboració del consistori borgenc, i està previst que una desena de botigues hi ofereixin articles diversos com roba, plantes, complements, sabates, joies o articles de merceria i ferreteria, a uns preus molt rebaixats.

Totes les persones interessades es podran adquirir aquestes oportunitats davant de les botigues dels comerciants associats i a la Plaça de l’1 d’octubre, al centre de la població.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha animat a la ciutadania a recolzar el comerç de proximitat, i a aprofitar aquests grans descomptes en tots aquests magnífics productes que es poden adquirir a les botigues de les Borges, ja que a més a més les mesures de seguretat sanitària per a evitar contagis hi estaran garantides.