El Centre d’Empreses Innovadores de les Borges, situat a l’Avinguda Francesc Macià de la capital garriguenca, ha programat dos cursos formatius gratuïts els pròxims dijous 23 i 30 de maig. El primer ensenyarà eines gratuïtes per a realitzar estudis de mercat ‘Low Cost’ i, el segon, girarà entorn les maneres de redactar publicacions que atrapin els clients potencials. Així mateix, en col·laboració amb l’empresa Ilerna, el CEI Borges ha organitzat un curs de 8 hores per autònoms per aprendre estratègies sobre com reduir costos. Es durà a terme els dimarts del 4 al 25 de juny, de 19.30 a 21.30 hores.

La primera formació porta per títol ‘Eines gratuïtes per a realitzar estudis de mercat ‘Low Cost’’. Tindrà lloc el dijous 23 de maig, de 15 a 17 hores, i anirà a càrrec del també emprenedor i professor Joan Serra. La copywriter i redactora creativa Montse Díaz serà l’encarregada d’impartir el segon curs que es farà el pròxim 30 de maig, de 15 a 18 hores, i porta per títol ‘Escriu posts que enganxin de principi a fi al teu públic’.

Cal recordar que, per inscriure’s a les càpsules formatives de maig,  les persones interessades poden consultar les formacions i realitzar la inscripció a través de la web https://www.globalleida.org/agenda/ o al telèfon 973 14 28 05.

La formació sobre com reduir costos per a autònoms estarà dirigida pel professor i cofundador de Blueindic, David Vara. Entre els temes que es tractaran s’hi inclouen estratègies sobre com incrementar el preu de venda, augmentar clients i volum de comanda, el càlcul del cost total de l’empresa, així com maneres de controlar els costos i les desviacions i també s’ensenyarà a fer un pla de productivitat. Les places són limitades i els cursos 100% subvencionats.


Imatge d’un curs anterior impartit al CEI de les Borges. 

Categoria: Economia