La 3a Fira Borges Motor tanca amb un impacte econòmic de 900.000 euros

La Fira Borges Motor, el certamen de vehicles d’ocasió i de maquinària agrícola de les Garrigues, ha clausurat aquest diumenge la seva tercera edició amb una quarantena d’automòbils venuts, a més a més de tractors i diversa maquinària agrícola. Es calcula que durant els tres dies d’exposició al parc del Terrall, la Fira ha generat un impacte econòmic al territori de 900.000 euros.

Així doncs, la tercera edició tanca amb un balanç molt positiu que la consolida i en garanteix la continuïtat, ja que la dotzena d’expositors que van participar-hi preveuen que, un cop s’afegeixin les operacions que es tancaran durant els pròxims dies, la xifra de vendes augmenti fins a superar la cinquantena de l’any anterior.

Cal recordar que el certamen va inaugurar-se divendres de la mà del director general del Circuit de Barcelona – Catalunya, Joan Fontserè, i va comptar amb una superfície d’exposició de 3000 m2, amb 206 vehicles d’ocasió, 15 tractors i diverses eines per treballar la terra i el camp. Així mateix, dissabte també va tenir lloc la XXXV edició del Mercat de la Ganga, impulsat per l’Agrupació de Comerciants de les Borges, i una festa del’Associació Africana de les Borges que va comptar amb una degustació d’un plat típic africà i música de Gàmbia i el Senegal.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>