5a Fira Borges Motor i 37è Mercat de la Ganga a les Borges

El president del Reial Automòbil Club de Catalunya, Josep Mateu, ha inaugurat aquest divendres, 6 de maig, la 5a Fira Borges Motor juntament amb l’alcaldessa de les Borges, Núria Palau i altres autoritats.

La Fira Borges Motor d’enguany ha comptat amb una desena d’expositors, dels quals la meitat són de la capital garriguenca, i l’altra meitat d’altres municipis de Ponent, els quals han omplert els 3.000 m2 habilitats al parc del Terrall per a mostrar més de 150 vehicles. En total, hi ha hagut nou expositors dedicats al vehicle d’ocasió, i un expositor dedicat a la maquinària agrícola. 

D’altra banda, durant el matí de dissabte, una vintena de comerciants de la capital garriguenca han muntat parades a la plaça 1 d’Octubre, al carrer la Bassa i al carrer del Carme per celebrar la 37a edició del Mercat de la Ganga.

Les parades han comptat amb productes molt diversos: roba, complements, informàtica, pastisseries i fruiteries, entre altres.

Totes les persones que van efectuar alguna compra als 45 comerços que formen part de l’Agrupació de Comerciants de les Borges, han rebut una butlleta per participar en un sorteig, en el qual s’han repartit 200 euros, en 4 vals de 50 euros.