Restaurants i bars tornen a obrir a l’haver entrat a la fase 1

Restaurants i bars de la regió sanitària de Lleida han obert les portes a l’haver entrat a la fase 1 de la desescalada. Després de poc més de dos mesos tancats, alguns han optat per fer comandes a domicili, altres han preferit tancar el negoci fins a arribar a aquest punt, com ha estat el cas del Restaurant Hostal Benet de les Borges Blanques.

El xef del restaurant, Xavier Benet, ens ha obert les portes del seu restaurant per veure com han preparat aquesta reobertura, sense carta, amb un màxim de 10 persones per taula i amb fortes mesures d’higiene.

Per poder obrir, han estat ultimant les mesures per seguir tots els protocols establerts. S’han instal·lat dispensadors de gel desinfectant a l’entrada del local, així com als serveis. Altres mesures de seguretat que han incorporat són les cartes de paper i la retirada de taules.

Confien, així, que amb aquestes mesures, la gent es vagi animant a anar als restaurants i bars de la comarca per poder tirar endavant i tornar de mica en mica a la normalitat a la qual estàvem acostumats, restaurants plens de gent compartint estones i donant a conèixer els productes de la terra.