Inauguració de la tercera edició de la Fira Borges Motor

El director general del Circuit de Barcelona- Catalunya, Joan Fontserè, ha inaugurat aquest divendres, 3 de maig, a les 17.30 hores, la tercera edició de la Fira Borges Motor, el certamen de vehicles d’ocasió i de maquinària agrícola de les Garrigues que es durà a terme als Jardins del Terrall al llarg del cap de setmana.

En aquesta edició, la Fira compta amb una superfície d’exposició de 3000 m2, més de 200 vehicles i la participació d’una dotzena d’expositors de tota la demarcació, entre concessionaris d’automoció i de maquinària agrícola.

Cal recordar que, en el marc de la Fira, hi ha organitzada aquest dissabte una xerrada informativa sobre el gas liquat del petroli, o GLP, com a vessant innovador i alternatiu al combustible tradicional. També tindrà lloc la XXXV edició del Mercat de la Ganga. Un esdeveniment, organitzat per l’Agrupació de Comerciants de les Borges, que aplegarà al voltant d’una trentena de parades amb ofertes i descomptes amb l’objectiu de contribuir a la dinamització comercial del municipi.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>