L’Ajuntament de les Borges aprova una partida de 30.000 euros per a la implantació de nous comerços

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat aquest dimecres una nova convocatòria de subvencions, amb una dotació econòmica de 30.000 euros, per a la implantació de nous establiments comercials i de negocis o per a l’ampliació, reforma o millora de les instal·lacions i equipaments dels comerços existents.

La quantia a percebre dels beneficiaris es determinarà segons la inversió total de les millores. D’aquesta manera, per un pressupost de fins a 5.000 euros, el consistori subvencionarà el 30% de les obres; per un pressupost de 5.001 fins a 10.000 euros, en costejarà el 40%; i, per pressupostos a partir de 10.001 euros, el consistori es farà càrrec del 50% del cost econòmic de les obres fins a un màxim de 5.000 euros per projecte i beneficiari.

Tindran la condició de beneficiaris d’aquesta subvenció, les persones físiques i jurídiques que realitzin inversions per a l’obertura de nous establiments comercials i de negocis o per a l’ampliació, reforma interior, millora de la imatge exterior, modernització o renovació dels seus equipaments o instal·lacions durant el 2019.

El termini de presentació de les sol·licituds començarà el l’endemà de la publicació de la convocatòria en el BOP de Lleida i finalitzarà el 31 d’octubre de 2019.

Cal recordar que l’any passat, el consistori borgenc ja va treure una convocatòria similar amb una dotació econòmica de 27.000 euros que va beneficiar 8 comerços.


Imatge d’arxiu d’un local en lloguer de les Borges Blanques.