El restaurant dels germans Torres ja oferta la nova carta d’olis de les Borges

Diversos representants dels productors d’oli d’oliva de les Borges i els xefs de prestigi del restaurant Cocina Hermanos Torres, Sergi i Xavier, amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges, han formalitzat aquest dijous un conveni per introduir la nova carta d’olis de la capital de les Garrigues al restaurant del qual en són propietaris.

En el conveni s’estableix que la Cooperativa de Sant Isidre de les Borges, la Cooperativa La Borgenca i els productors dels olis Salvador Farré, Germans Benet i Olinunllum proveeixin amb els seus olis l’entitat Cocina Hermanos Torres J&S S.L, a canvi de la promoció i difusió del producte a la seva cuina.

Es tracta de la formalització d’un acord a tres bandes, que ja es va començar a perfilar durant la 56a edició de la Fira de l’oli, i gràcies al qual es faran promocions conjuntes sota el paraigua del projecte “Les Borges Blanques Capital de l’Oli”.

Durant la signatura de l’acord, els germans Torres s’han referit als olis de les Borges Blanques com “uns dels millors del món” i han assegurat que són uns apassionats del producte, fet pel qual “portarem tot el lluny que puguem el vostre oli perquè es conegui encara més”.

Per la seva banda, el president de la cooperativa La Borgenca, Joan Manel Torné, s’ha mostrat molt satisfet de participar en la promoció de l’oli d’oliva arbequina i ha remarcat que era “el cop de mà que faltava per reconèixer-lo encara més dins les sintonies del mercat”. Una opinió que també ha compartit el president de la Cooperativa de Sant Isidre de les Borges, Mario Bordell, que ha remarcat l’esforç que s’està fent per difondre el producte i l’orgull que suposa que la primera línia de la restauració hagi apostat per l’oli de les Borges Blanques.

Cal recordar que, durant la passada edició de la Fira de l’Oli, els germans Torres ja van apadrinar la presentació de la marca pa de ronyó i la nova carta d’olis d’oliva verge extra, creada amb la finalitat de difondre l’or líquid de les Garrigues a restaurants de gran reputació com el que dirigeixen.

L’acte de presentació oficial de la campanya i de la nova carta d’olis tindrà lloc durant les pròximes setmanes al Palau Robert de Barcelona.