Reobertura del mercat setmanal de les Borges Blanques

Aquest dimarts, 12 de maig, s’ha restablert el mercat setmanal de les Borges Blanques ubicat a la plaça 1 d’octubre de la capital garriguenca. Un mercat que com tots va haver de parar la seva activitat a causa de l’Estat d’Alarma produït pel Coronavirus.

El mercat ha obert així després de gairebé dos mesos, només amb parades de fruita, verdures i planter i amb tot de mesures de seguretat per a la població.

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha volgut posar de manifest que aquesta reobertura és un motiu de celebració i un pas endavant cap a la nova normalitat. Des de l’Ajuntament han preparat un seguit d’obligacions i recomanacions en matèria sanitària per garantir la seguretat i tranquil·litat dels clients i els venedors.

Les paredes del mercat que han obert aquest dimarts han estat només les parades de primera necessitat i de planter. Els venedors i venedores amb parada han observat poca afluència de gent comparada amb la d’abans, però consideren que és el que toca després de tants dies sense obrir i sota el neguit que comporta aquesta situació. Ara caldrà esperar que la nova normalitat ompli els carrers i també els petits comerços que ja han començat a obrir, solament amb cita prèvia.